Εθνική ετικέτα ποιότητας

Κατηγορία: Διακρίσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Super User

Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning αξιολόγησε θετικά και απένειμε στο σχολείο μας την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (national quality label) για το eTwinning (και Erasmus) πρόγραμμα “New Magazine: Science in stories for kids” για το έτος 2021-2022.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Κατηγορία: Διακρίσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Super User

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Κατηγορία: Διακρίσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Super User

Την Τρίτη, 29/3/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η έπαρση της πράσινης σημαίας στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών. Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του Δημάρχου Παιανίας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου ,καθώς και η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Αν. Αττικής. Όλοι οι μαθητές του σχολείου ,και των δεκατριών τμημάτων , πήραν μέρος στο πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», το οποίο υλοποίησαν κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων σχολικών ετών,2019-20 και 2020-21. Το σχολείο μας βραβεύτηκε με την πράσινη σημαία και έγινε μέλος του διεθνούς δικτύου των Οικολογικών Σχολείων.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και στους άξιους δασκάλους τους.

Βράβευση του σχολείου με πράσινη σημαία του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου «Οικολογικά Σχολεία».

Κατηγορία: Διακρίσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Super User

Αγαπητοί γονείς,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι,  μετά από δύο έτη υλοποίησης του περιβαλλοντικού προγράμματος «Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, αγκαλιάζουμε το σχολειό μας!» (2019-2021), το σχολείο μας έλαβε θετική αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΕΠΦ και βραβεύεται με την πράσινη σημαία του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου «Οικολογικά Σχολεία».

Η διαδικτυακή εκδήλωση βράβευσης των σχολικών μονάδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, ώρες 10:00-13:00, και θα μεταδοθεί από το κανάλι youtube της ΕΕΠΦ https://www.youtube.com/user/eepfgr.

Η αναγνώριση των δράσεών μας και η λήψη της πράσινης σημαίας αποτελεί μεγάλη τιμή και σημαντική παρακαταθήκη για το σύνολο της σχολικής μας κοινότητας. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα πρόσθετο κίνητρο για τη συνέχιση των δράσεών μας στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την αειφορία, έτσι που το σχολείο μας να διατηρήσει επάξια την πράσινη σημαία του δικτύου των «Οικολογικών Σχολείων» και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα για την ΕΕΠΦ: https://www.youtube.com/watch?v=3n0aNrHbh4c και για τα «Οικολογικά Σχολεία»: https://www.ecoschools.gr/

 

Εορτολόγιο