Βράβευση του σχολείου με πράσινη σημαία του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου «Οικολογικά Σχολεία».

Κατηγορία: Διακρίσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 Γράφτηκε από τον/την Super User

Αγαπητοί γονείς,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι,  μετά από δύο έτη υλοποίησης του περιβαλλοντικού προγράμματος «Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, αγκαλιάζουμε το σχολειό μας!» (2019-2021), το σχολείο μας έλαβε θετική αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΕΠΦ και βραβεύεται με την πράσινη σημαία του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου «Οικολογικά Σχολεία».

Η διαδικτυακή εκδήλωση βράβευσης των σχολικών μονάδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, ώρες 10:00-13:00, και θα μεταδοθεί από το κανάλι youtube της ΕΕΠΦ https://www.youtube.com/user/eepfgr.

Η αναγνώριση των δράσεών μας και η λήψη της πράσινης σημαίας αποτελεί μεγάλη τιμή και σημαντική παρακαταθήκη για το σύνολο της σχολικής μας κοινότητας. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα πρόσθετο κίνητρο για τη συνέχιση των δράσεών μας στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την αειφορία, έτσι που το σχολείο μας να διατηρήσει επάξια την πράσινη σημαία του δικτύου των «Οικολογικών Σχολείων» και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα για την ΕΕΠΦ: https://www.youtube.com/watch?v=3n0aNrHbh4c και για τα «Οικολογικά Σχολεία»: https://www.ecoschools.gr/

 

Εμφανίσεις: 537

Εορτολόγιο