ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ΤΑΞΗΣ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

Οι   αιτήσεις   εγγραφών   στα  δημοτικά σχολεία για το  σχολικό  έτος  2023-2024    θα  πραγματοποιηθούν από   01   έως    20    Μαρτίου   2023.  Επισημαίνεται  ότι   οι αιτήσεις αφορούν μαθητές που γεννήθηκαν από    1-1-2017  έως  31-12-2017.

Οι αιτήσεις θα  υποβάλλονται  στο γραφείο του Διευθυντή, εργάσιμες  μέρες   από  10:00 π.μ. έως 11:30 π.μ.,   και     12:00 μ.μ.  έως 13: 00 μ.μ. .

 Παρακαλούμε οι αιτήσεις για εγγραφές της Α΄τάξης, όπως και για το ολοήμερο, να είναι υπογεγραμμένες και από τους δύο γονείς των παιδιών, δηλώνοντας και οι δύο τα στοιχεία τους.

Τα  απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφών είναι:

  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. Δηλ. ( Λογαριασμός  ΔΕΗ, ΟΤΕ-σταθερής τηλεφωνίας, ΕΥΔΑΠ – Νερού, Ενοικιαστήριο Ακινήτου, κ.α.), σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου.

Τα Όρια της σχολικής Περιφέρειας του σχολείου, είναι:

Λεωφόρος Λαυρίου, οδός Μπουμπουλίνας, Λεωφόρος Μαραθώνος

  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Μ.)
  • Επίδειξη του βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού (Β.Υ.Π.)
  • Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο, και στην λήξη του σχολικού έτους το Πιστοποιητικό Φοίτησης
  • Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση του Γονέα και Κηδεμόνα του μαθητή.

 

Εάν το πιστοποιητικό γέννησης  Δήμου ή Κοινότητας του μαθητή δεν μπορεί να  αναζητηθεί μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool, θα ενημερώνονται οι γονείς και  κηδεμόνες.

 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό,   εφαρμόζονται όσα προβλέπονται  στο Π.Δ. 79/2017 , όπως  τροποποιήθηκε ν.4777/2021.άρθρο 44, παρ.2, ή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.  Μέχρι το πέρας του σχολικού έτους θα αναρτηθεί ο πίνακας των ονομάτων των μαθητών της Α΄τάξης.

Τα όρια της σχολικής Περιφέρειας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών

Νερών είναι ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ – ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ  -  ΣΤΑΥΡΟΣ, ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.

 

 Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ                                        

 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ  ΦΩΤΕΙΝΗ

Εορτολόγιο