ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Β΄ΤΡΙΜ. ΜΑΘΗΤΩΝ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ΄τάξης, σας ενημερώνουμε ότι από 2/2/2023 έως 10/3/2023, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ¨ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Β΄ΤΡΙΜ.¨ για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης  του σχολείου μας.    Το κολυμβητήριο που θα μεταβαίνουν είναι το Κλειστό Κολυμβητήριο   Παιανίας,  κάθε Πέμπτη (Γ1) και Παρασκευή (Γ2) , από 8:15 π.μ. έως 10:00π.μ., δηλ. τις  2  πρώτες διδακτικές ώρες.

Σας αποστέλλουμε το εγκριτικό σημείωμα γονέα ή κηδεμόνα για τη μετακίνηση, με την παράκληση , μέχρι την Τρίτη 31/1/2023, να το καταθέσετε συμπληρωμένο στο σχολείο . Θα σας  επισυνάψουμε και τις οδηγίες που μας εστάλησαν, με την διευκρίνηση ότι θα πρέπει να τις ακολουθήσετε, για την καλή υγεία των παιδιών.

¨ Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα οφείλουν να έχουν ΑΔΥΜ και εγκριτικό σημείωμα γονέα ή κηδεμόνα για τη μετακίνηση, τα οποία παραμένουν στο σχολείο. Στο πλαίσιο μιας πρώτης ενημέρωσης προς τους γονείς, θα ήταν βοηθητικό να αναφερθεί ο λόγος ένταξης του συγκεκριμένου μαθήματος ως υποχρεωτικό στο αναλυτικό πρόγραμμα (αποφυγή ατυχημάτων στο υγρό στοιχείο), καθώς επίσης να γίνει κατανοητό ότι δημιουργείται δυσλειτουργία στις σχολικές μονάδες με το να παραμένουν μαθητές στο σχολείο την ώρα αυτή, εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησής τους. Επίσης, να διευκρινιστεί ότι πρόκειται για μάθημα κατά τη διάρκεια του οποίου τηρούνται όλοι οι κανόνες της σχολικής μονάδα.

Σε περιπτώσεις δυνατών ανέμων ή βροχόπτωσης – καταιγίδας, το μάθημα θα ακυρώνεται . ¨

  

                                                                              Η Διευθύντρια του σχολείου

                                                                                 ΦΩΤΕΙΝΗ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Εορτολόγιο